Hidroizolacija i ugradnja keramike

Cjelovita zaštita pri trošenju i prodoru vode

Zidne i podne površine često oblažemo s keramičkim pločicama, klinkerom ili staklenim mozaikom. Na taj način želimo postići bolji estetski izgled obložene površine, bolju zaštitu od namakanja s vodom, zaštitu od mehaničkih oštećenja i prljavštine, a istovremeno osiguravamo jednostavnije čišćenje i održavanje površine.

 

Učinkovita zaštita
Preduvjet za kvalitetno stanovanje

Voda, vlaga ili neka druga tekućina koja prodire u unutrašnjost površine trajno je oštećuje (truljenje, ljuštenje betona, razvoj plijesni i slično) a u većini primjera i estetski naruši površinu. Zbog toga vlažni prostori pogoršaju uslove i kvalitetu života. Voda uvijek nađe put kroz beton, rasporke, dilatacije i ostale greške koje nastaju zbog nepravilne ugradnje.

Izvođenje hidroizolacije

Hidroizolacija je jedna od zahtjevnijih faza ugradnje ili obnove objekta. Važna je pravilna ugradnja i kvaliteta upotrjebljenih materijala. U suprotnom se problem riješi kratkoročno ili se stanje pogorša (problem se zakrpi i spriječi pravovremenu sanaciju).

 

 

Program JUB Design Studio vam olakšava izbor boja i tekstura korištenjem tipskih primjera.
Ukoliko želite da studiju boja za Vaš objekat pripremi stručno lice, pošaljite porudžbinu. Cijena studije boja je 100,00 KM. Pri kupovini bilo kojeg JUBIZOL fasadnog sistema obezbeđujemo Vam popust u visini cijene studije boja.
Kontakt: JUB d.o.o. Sarajevo, Vlakovo 1J, 71215 Blažuj; T: +387 33 69 22 45; E: jub@jub.ba